Im Rahmen der Internationalen Open-Access-Woche 2015 vom 19. bis zum 25. Oktober informiert die UB am 21. Oktober in einem Vortrag über diese Angebote.
moreArchive
New publications: archive
Peter Klügl | Würzburg, 2015 | ISBN 978-3-95826-018-4 | € 31,80
moreJürgen Bregenzer | Würzburg, 2015 | ISBN 978-3-95826-010-8 | € 32,90
moreJulia Wettemann-Wülk | Würzburg, 2015 | ISBN 978-3-95826-014-6 | € 29,80
moreMartina Freiberg | Würzburg, 2015 | ISBN 978-3-95826-012-2 | € 29,80
moreStudentische Hilfskraft gesucht
03/20/2015Der Universitätsverlag Würzburg University Press sucht zum nächstmöglichen Zeitpunkt eine studentische Hilfskraft für zunächst 20h pro Monat.
moreKerstin Bäuerlein | Würzburg, 2014 | ISBN 978-3-95826-008-5 | € 29,80
moreKarl Häfner | Würzburg, 2014 | ISBN 978-3-95826-006-1 | € 22,90
moreMartin Fink | Würzburg, 2014 | ISBN 978-3-95826-002-3 | € 29,80
moreAs an international peer-reviewed Open Access journal, the new Nutrition and Medicine ( NUME ), published by Würzburg University Press, is the right platform to publish the findings of research. As editors for NUME , the publistically highly experienced scientists Colin Binns (Australia), Peter Schreier (Germany), Dayong Wu (USA) and Petra Högger (Germany) were brought on board, who are being supported by an internationally sourced editorial board. First publications are set to appear in January 2013. For publications in the January-March 2013 period, NUME offers you a discount of 50%, but compared with the international competition the regular publication fee of EUR 700 is also a very attractive offer.
See further information about NUME under http://nume.de .
more